Може ли да вземем геймърски лаптоп – ръководство за начинаещи

laptop

Поради неуспоримия факт, че новите технологии нон-стоп се усъвършенстват, броят на мъжете и жените, избиращи да си вземат хубави преносими компютри вместо настолни компютри се увеличава значително. Едно от важните предимства на мобилните компютри е мобилността им, даваща им възможността без проблеми да са носени навсякъде. А те са идеалния вариант за тази част от хората, които са непрекъснато пътуване, а освен това и не заемат толкова много място вкъщи като стационарните.

Изборът на най-подходящите хубави мобилни компютри без съмнение е възможно да се окаже мисия невъзможна за начинаещите в горепосочената област. Самата истина е, че на този пазар се предоставят адски много и най-различни марки и модели, с адски различни функионалности.

Но все пак как да закупите 1, отговаряйки изцяло на вашите желания?

Определете с какъв бюджет ще разполагате. Изберете диапазон на цената и по този начин ще намалите кръга от опции на избора ви. Може да си купите приличен лаптоп на крайна цена от осемстотин до хиляда лв., но ако желаете наистина здрава конфигурация ще трябва да си приготвите и да отделите два или дори три пъти повечко за нея.

Най-главното нещо при избора ни на мощен мобилен компютър е картата на видеото. В идеалния вариант вие сами ще желаете тя да е външна и с нейна собствена памет поне 1 GB. В абсолютно никакви причини не купувайте лаптоп с вградена карта на видеото, понеже тя няма да може да поддържа по-тежките игри, а вие единствено ще си дадете парите напразно.

Друг важен елемент е процесорът. В добрия случай вие ще искате да бъде минимум 2.5 GHz двуядрен, даже и четириядрен процесор. Cpu-то задава бързината на процесите на вашия лаптоп. Запомнете едно: колкото GHz е по-високо, толкова по-добре. Стандартно вие ще трябва да направите Копии Ролекс избор измежду Intel или AMD, а именно те са най-предпочитани създатели на CPU-та.

Много важно е добре да обърнете внимание с точно колко рам памет се продава харесания от вас хубав лаптоп. Препоръчително е би било да е с поне 4Gb, а ако е с 6, 8 или дори дванадесет ще е най-правилно. Колкото повече рам памет има вашия мобилен компютър и стабилна карта на видеото, толкова по-гладко ще вървят любимите ви тежки игри.

В случай, че следвате тези важни напътствия бихте могли да откриете и купите най-подходящия преносим компютър за игри, напълно съобразен с нуждите ви и финанси.

Разберете още: https://www.sravni.bg

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>