Archive for April, 2016

Интериорен дизайн у дома

Monday, April 18th, 2016

interior

Обновление на жилището и по-точно рушенето му налага да плануваме всичко, а за целта сме приготвили лаконично пояснение с основни елементи, на които следва да се обърне внимание.

На първо време трябва да се открие мястото за всички помещения и всичко това да бъде изчислено как би се изменил пейзажа. В тази част следва да решим дали ще изкъртим дадена стена и вместо нея ще издигнем нова, с цел напълно да променим облика на стаята. Тук е момента и да съобразим реконструкцията с изискванията и съседите.

При съставяне на проект за нужни помещения и пресметнати мерки за всяко поотделно помещение, може да се пристъпи и към същинната задача. Не трябва да подценяваме факта, че някои стени са опорни и не трябва да биват разрушени, понеже вместо тях можем да преобразим в декоративни части.

Ако е възможно да си го позволите, може да се обърнете за съвет и консултация към услугите на професионалисти, които да подготвят идеалната оферта за обновление на интериорния дизайн в дома ви.

След като изясните желанията и са своите нужди, целите и условията за започването на строежа и ремонтните дейности е време да се сверят цените за материали тапети, мазилки, бой, лакове, настилки, дюшемета, теракот, декоративни пана и т.н.

Със захващане на обновление в дизайна на дома трябва винаги да се добавят в изчисленията допълнителните разходи, които почти винаги се оказват нужни.

Не игнорирайте и факта, че ремонт на дома не е за всеки ден. Предвид всичко това, трябва да е съобразено и разположението и фактора финансова възможност, и най-вече това, от което има нужда всяко домакинство. За намиране на точната услуга фирма „Кърти, чисти и извозва” е насреща.